Mükemmel sanatçıların şarkılarında nickler
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Mükemmel sanatçıların şarkılarında nickler
Emre Aydın şarkı sözlerinden msn nickleri
Ölsem, ölsem, ölsem… hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam… tam da şimdi
Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm…
Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan
Geceyi mesken tuttum gündüz senin olsun yalnızlık derdime dert katar gözlerim ağlar
Kaçamam ondan yapamam hayran bu gönül uğruna can verir tüketirim bir ömür
Anlatamam ki..!!
Kördüğüm olmuşum çözemedi kimse derdimi bilene 10 puan işte ben neyim bulamadım sana takılayım
her şey bir gün düzelir derken yalnızım yine kendimi tutamadım yorgunum ağladı gözlerim bakma asil bu yaşlar!!
Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda biniyle de adaşsın
Her biri hayran sana
Yaşları tutmadım ağlamak istedim senden başka olmadı kimse derdimi söylemek istemedim sana sendin her zaman yanımdaydın oysa anlamadığın bir tek şey var sen benim olmadın hiç bir zaman
Arasam telefona bakmaz bil ki konuşmaz ne yapsam unutsam derken duvarda yüzü var
Belki bir gün özlersin başka adamlarla başka şehirlerde yürürken okuduğun ilk roman sevdiğin ilk adam yasal acılarından Hatta yalnızlıktan belki dolar gözlerin başka adamlara başka şehirlerde belli etmezsin belki bir gün özlersin
Seçtiğin bu hayat geçtiğin son adam yasal acılarından hatta yalnızlıktan sessiz harfler seçersin başka adamlara başka şehirlerde belli etmezsin belki bir gün özlersin
Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi.İçimi döktüm bugün yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün içimle konuştum
Yüzünü ilk kez gören bir çocuk gibi Gördüm kendimi gördüm
Kestiğim ümitlerden yelkenler yapıtım ama yokluğunda ne Gidebildim ne de kaldım
Yüzünü ilk kez gören bir çocuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça paramparça
Ne varsa kadınım yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur gel gel gel gel ben sensiz istanbul’a düşmanım
--------------------------------------------------------------------------------
Ölsem, ölsem, ölsem… hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam… tam da şimdi
Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm…
Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan
Geceyi mesken tuttum gündüz senin olsun yalnızlık derdime dert katar gözlerim ağlar
Kaçamam ondan yapamam hayran bu gönül uğruna can verir tüketirim bir ömür
Anlatamam ki..!!
Kördüğüm olmuşum çözemedi kimse derdimi bilene 10 puan işte ben neyim bulamadım sana takılayım
her şey bir gün düzelir derken yalnızım yine kendimi tutamadım yorgunum ağladı gözlerim bakma asil bu yaşlar!!
Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda biniyle de adaşsın
Her biri hayran sana
Yaşları tutmadım ağlamak istedim senden başka olmadı kimse derdimi söylemek istemedim sana sendin her zaman yanımdaydın oysa anlamadığın bir tek şey var sen benim olmadın hiç bir zaman
Arasam telefona bakmaz bil ki konuşmaz ne yapsam unutsam derken duvarda yüzü var
Belki bir gün özlersin başka adamlarla başka şehirlerde yürürken okuduğun ilk roman sevdiğin ilk adam yasal acılarından Hatta yalnızlıktan belki dolar gözlerin başka adamlara başka şehirlerde belli etmezsin belki bir gün özlersin
Seçtiğin bu hayat geçtiğin son adam yasal acılarından hatta yalnızlıktan sessiz harfler seçersin başka adamlara başka şehirlerde belli etmezsin belki bir gün özlersin
Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi.İçimi döktüm bugün yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün içimle konuştum
Yüzünü ilk kez gören bir çocuk gibi Gördüm kendimi gördüm
Kestiğim ümitlerden yelkenler yapıtım ama yokluğunda ne Gidebildim ne de kaldım
Yüzünü ilk kez gören bir çocuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça paramparça
Ne varsa kadınım yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur gel gel gel gel ben sensiz istanbul’a düşmanım
--------------------------------------------------------------------------------
RuHcöpLüü- Mesaj Sayısı : 251
Devam:)
Rafet El Roman msn nickleri
ateş olup yaksan da gonca guller taksanda ahu olup bahsanda affetmem asla seni
yakut yüklu dal olsan al ipekden sal olsan petekden bal olsan affetmem asla seni
Burada aşkımız sona eriyor İyi kötü günler burada bitiyor
Oysa her şey ne güzel başlamıştı seninle Anlar var unutamam belki senelerce
Ben istemedim aramız seninle böyle olsun Ben istemedim aşkımız seninle böyle bitsin Anlayamadık birbirimizi, katlanamadık birbirimize Bilmedik kıymetimizi, bilmedik bilmedik bilmedik
Herşeyin bir ismi bir şekli rengi var Herşeyin bir yeri bir başı sonu var Nereye insanoğlu nereye doğru Yaz olmadı kış gelmedi ne iş bu
A memo Burası new york Amerika Evler karıstı bulutlara Nasıl bir yasam Nasıl bir zaman
Anlamsız Bir Fırtına Gün gelir acı günler seni seçer Sevgiler nasıl başlar nasıl biter Sarsılır kalır gönlün kedere düşer Bir daha sevemem dersin herşey geçer
Duygular yıkar seni Doğrular yakar seni Düşünmezsin gerçeği
Anlamsız bir fırtına başlar hayatında Savrulur durursun sen çok yorulsanda Zor gelir yaşamak onsuz bu dünyada Ağlarsın durmadan umutsuz yarınlara
Aşk tatlı bir rüya Ufak bir dünya Gözlerde başlar kalplerde yaşar Aşk şiir gibi güzel Film gibi geçer Bir rüzgar eser Masal gibi biter
Sen hiç sevdin mi? Hiç sevildin mi? Kavuştum derken terkedildin mi?
O şimdi çok uzaklarda yok hayatımda Ah hatıralarda O şimdi çok uzaklarda rüyalarımda Ah şarkılarımda
Yeni bir gün doğuyor Yine yoksun yanımda Zavallı gönlüm anladı Mahkumum yanlızlığa
Yine bir gün batıyor Yine göz yaşlarımla Zavallı gönlüm ağlıyor Sensizlik çok zor bana
Yapa yanlız yaşıyorum Ruhumla baş başa Karanlıklar içinden Haykırıyorum son defa Dön dön bebeğim ne olursun dön dön kollarıma
ateş olup yaksan da gonca guller taksanda ahu olup bahsanda affetmem asla seni
yakut yüklu dal olsan al ipekden sal olsan petekden bal olsan affetmem asla seni
Burada aşkımız sona eriyor İyi kötü günler burada bitiyor
Oysa her şey ne güzel başlamıştı seninle Anlar var unutamam belki senelerce
Ben istemedim aramız seninle böyle olsun Ben istemedim aşkımız seninle böyle bitsin Anlayamadık birbirimizi, katlanamadık birbirimize Bilmedik kıymetimizi, bilmedik bilmedik bilmedik
Herşeyin bir ismi bir şekli rengi var Herşeyin bir yeri bir başı sonu var Nereye insanoğlu nereye doğru Yaz olmadı kış gelmedi ne iş bu
A memo Burası new york Amerika Evler karıstı bulutlara Nasıl bir yasam Nasıl bir zaman
Anlamsız Bir Fırtına Gün gelir acı günler seni seçer Sevgiler nasıl başlar nasıl biter Sarsılır kalır gönlün kedere düşer Bir daha sevemem dersin herşey geçer
Duygular yıkar seni Doğrular yakar seni Düşünmezsin gerçeği
Anlamsız bir fırtına başlar hayatında Savrulur durursun sen çok yorulsanda Zor gelir yaşamak onsuz bu dünyada Ağlarsın durmadan umutsuz yarınlara
Aşk tatlı bir rüya Ufak bir dünya Gözlerde başlar kalplerde yaşar Aşk şiir gibi güzel Film gibi geçer Bir rüzgar eser Masal gibi biter
Sen hiç sevdin mi? Hiç sevildin mi? Kavuştum derken terkedildin mi?
O şimdi çok uzaklarda yok hayatımda Ah hatıralarda O şimdi çok uzaklarda rüyalarımda Ah şarkılarımda
Yeni bir gün doğuyor Yine yoksun yanımda Zavallı gönlüm anladı Mahkumum yanlızlığa
Yine bir gün batıyor Yine göz yaşlarımla Zavallı gönlüm ağlıyor Sensizlik çok zor bana
Yapa yanlız yaşıyorum Ruhumla baş başa Karanlıklar içinden Haykırıyorum son defa Dön dön bebeğim ne olursun dön dön kollarıma
Pinhanı şarkı nickleri
Umutsuz olduğu bir anda Sevmek ister her insan Birazcık şanslıysan Neden olmasın
Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal
Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman
Bugünüm yarın olsa, ya da hep yeni baştan Yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan
Beni al kucağına, elini belime sar Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar Beni al kucağına, elimi beline sar Beni almadığın an ölürüm beni al
Geriye ne kalırdı yaşananları atsan Seni bir daha yaşamak isterim aslında
içinden geleni söyle,kalırsa yazık olur hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur birşeyler yapabilirsem güzel gözlerin için başından geçeni anlat, masaldır benim için
herkes aynı hayatta kendini bişey sanma ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa
yol kenarında oynayan çocuklar gibi topum kaçtı bugün yola evin önünde sulanmayan çiçekler gibi başım düştü saksıma
istanbulda kimim var , kimin için bu toz duman istanbulda neyim var , ne kaldı ki kalabalıktan.
kaçamayıp da saklanan kedicikler gibi sığındım senin sıcaklığına sevemiyorsan istanbulu benim gibi kaçalım yine bozkırlara.
Görmezdim önümü görmezdim Okudum yıllarca hep okudum
Herkez köşesini kapmış,iyi ama Ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirirmi acaba… Sevmezdim okulu sevmezdim
cuma günleri valiz hazırlamak gibi cuma günleri seninle ilkbahar gibi ellerini alıp dokunmamak gibi gözlerini görüp de bakmamak gibi
Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal
Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman
Bugünüm yarın olsa, ya da hep yeni baştan Yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan
Beni al kucağına, elini belime sar Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar Beni al kucağına, elimi beline sar Beni almadığın an ölürüm beni al
Geriye ne kalırdı yaşananları atsan Seni bir daha yaşamak isterim aslında
içinden geleni söyle,kalırsa yazık olur hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur birşeyler yapabilirsem güzel gözlerin için başından geçeni anlat, masaldır benim için
herkes aynı hayatta kendini bişey sanma ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa
yol kenarında oynayan çocuklar gibi topum kaçtı bugün yola evin önünde sulanmayan çiçekler gibi başım düştü saksıma
istanbulda kimim var , kimin için bu toz duman istanbulda neyim var , ne kaldı ki kalabalıktan.
kaçamayıp da saklanan kedicikler gibi sığındım senin sıcaklığına sevemiyorsan istanbulu benim gibi kaçalım yine bozkırlara.
Görmezdim önümü görmezdim Okudum yıllarca hep okudum
Herkez köşesini kapmış,iyi ama Ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirirmi acaba… Sevmezdim okulu sevmezdim
cuma günleri valiz hazırlamak gibi cuma günleri seninle ilkbahar gibi ellerini alıp dokunmamak gibi gözlerini görüp de bakmamak gibi
Devam millet durmayaLım
Tarkan yeni albüm sözleri
YANIYORUM DOSTLAR ŞU SIRALAR EFKARIM VAR
KIYAMAM AĞLAMA KARALARI BAĞLAMA GEÇER BU DA GEÇER UMUDUNA DARILMA
AH, GÖZLERİN GÖZLERİN BENİ BENDEN ALAN SİSLERİN ARDINDAN, BUĞULU BAKAN
İNSANIZ, ARADA BİR DENGEMİZ ŞAŞABİLİR AKIL BAŞA DÖNÜNCE YİNE SEVGİYE EĞİLİR
KİMSE ÇEKMEZ SENİ, ÇEKTİĞİM GİBİ KİMSE SEVMEZ SENİ SEVDİĞİM GİBİ BİLEBİLE KÖLE ETTİM KENDİMİ SEN DE HİNT KUMAŞI SANDIN KENDİNİ.
ÇOK ARARSIN BENİ ÇOK ÇOK BEKLERSİN BENİ ÇOK ÇOK ARARSIN BENİ ÇOK ÖZLERSİN BENİ ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK
SENSİZ GECELERİN KOYNUNDA UYKU GİRMEZ GÖZLERİME BU KARANLIKLAR SENİ ERİTSE DE VAZGEÇMEM SENDEN AŞKIN ALEVİNDEN.
BİR SABAH PENCEREMDEN ODAMA SÜZÜLDÜ İLKBAHAR
KIPIR KIPIR AMAN BİR TELAŞ BÜLBÜLLE GÜL SARMAŞ DOLAŞ
KALBİM YİNE DÜŞTÜ YOLLARA BAŞIBOŞ AVARE AŞKLAR PEŞİNE
HİÇ NİYETİM YOK USLANMAYA KOKLAMALI HER ÇİÇEĞİ KANA KANA
YANIYORUM DOSTLAR ŞU SIRALAR EFKARIM VAR
KIYAMAM AĞLAMA KARALARI BAĞLAMA GEÇER BU DA GEÇER UMUDUNA DARILMA
AH, GÖZLERİN GÖZLERİN BENİ BENDEN ALAN SİSLERİN ARDINDAN, BUĞULU BAKAN
İNSANIZ, ARADA BİR DENGEMİZ ŞAŞABİLİR AKIL BAŞA DÖNÜNCE YİNE SEVGİYE EĞİLİR
KİMSE ÇEKMEZ SENİ, ÇEKTİĞİM GİBİ KİMSE SEVMEZ SENİ SEVDİĞİM GİBİ BİLEBİLE KÖLE ETTİM KENDİMİ SEN DE HİNT KUMAŞI SANDIN KENDİNİ.
ÇOK ARARSIN BENİ ÇOK ÇOK BEKLERSİN BENİ ÇOK ÇOK ARARSIN BENİ ÇOK ÖZLERSİN BENİ ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK
SENSİZ GECELERİN KOYNUNDA UYKU GİRMEZ GÖZLERİME BU KARANLIKLAR SENİ ERİTSE DE VAZGEÇMEM SENDEN AŞKIN ALEVİNDEN.
BİR SABAH PENCEREMDEN ODAMA SÜZÜLDÜ İLKBAHAR
KIPIR KIPIR AMAN BİR TELAŞ BÜLBÜLLE GÜL SARMAŞ DOLAŞ
KALBİM YİNE DÜŞTÜ YOLLARA BAŞIBOŞ AVARE AŞKLAR PEŞİNE
HİÇ NİYETİM YOK USLANMAYA KOKLAMALI HER ÇİÇEĞİ KANA KANA
Şebnem ferah
Şebnem Ferah nickleri
> Yüzümden gitmeyen acı gülüşte hiç sönmeyen yangınların izi var..!
> Çekilin yanımdan gelmeyin üstüme, İyi gün dostlarım tutmayın elimden!!!
> Sizi bilmem, ama ben karar verdim. Su gibi duru olup hep akmaya..!
> Dun doğmuş bir bebeğe bile girebilen mikrop misali, içimizde hem kotu var hem iyi…!
> Kelimeler yetse daha neler neler buldum.. Elimle koymuş gibi huzurluyum !
> Denize açıldım sevmeye sevilmeye anladım sevmek gibisi yok!
> Sil baştan başlamak gerek bazen
> Ben sigara dumanının altında yana yana en sonunda kül oldum
>Beni boşver kendine cevap ver lüt fen bu kez dürüst olur musun?
>çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar
onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama;
canımı yakardılar
acıtırdılar
>Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin, seyredersin
>Ya şimdi tut elimden
Ya da bir daha sözetme özlemekten
> Yüzümden gitmeyen acı gülüşte hiç sönmeyen yangınların izi var..!
> Çekilin yanımdan gelmeyin üstüme, İyi gün dostlarım tutmayın elimden!!!
> Sizi bilmem, ama ben karar verdim. Su gibi duru olup hep akmaya..!
> Dun doğmuş bir bebeğe bile girebilen mikrop misali, içimizde hem kotu var hem iyi…!
> Kelimeler yetse daha neler neler buldum.. Elimle koymuş gibi huzurluyum !
> Denize açıldım sevmeye sevilmeye anladım sevmek gibisi yok!
> Sil baştan başlamak gerek bazen
> Ben sigara dumanının altında yana yana en sonunda kül oldum
>Beni boşver kendine cevap ver lüt fen bu kez dürüst olur musun?
>çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar
onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama;
canımı yakardılar
acıtırdılar
>Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin, seyredersin
>Ya şimdi tut elimden
Ya da bir daha sözetme özlemekten
Sagopa kajmer sözleri
***Maymunlar cehennemindeyim sordum hiç kimse duymamış hiçkimse görmemiş
------------------------------
***İnanç deyip insanlara kendi ceza kesenler,zihniyet hem kara hem de çıkar sağlar yalanla
***Seninle benim aramda kocamann bir fark var!!!
***Bala banacaktır kanacaktır akacaktır rüzgar gibi esecektir geri gelecektir
***Kanadımı kırdılar uçamadım anne
Savaşa soktular koşturdum
Kalbini açamayan herkesin aklına
Eğriyi doğruyu ben soktum
***Limuzin bol para süpermodeller hem popüler hem sansasyonel bence boşta kalsın hımm
***Sizi bilmem bence fazlam akıldır hadi kalkta bak lan nerede kaldı bak nam şöhret ve şan
-----------------------------
***Ölümün önüne geçmek olmaz yo isyan ancak buna kalp dayanmaz ancak farkına varmak gerekir herhangi bir suçlu aranmaz!
***Siyah çiçekler çoksa eğer korkun ölümün günüdür.
***İnanç deyip insanlara kendi ceza kesenler,zihniyet hem kara hem de çıkar sağlar yalanla
***Seninle benim aramda kocamann bir fark var!!!
***Bala banacaktır kanacaktır akacaktır rüzgar gibi esecektir geri gelecektir
***Kanadımı kırdılar uçamadım anne
Savaşa soktular koşturdum
Kalbini açamayan herkesin aklına
Eğriyi doğruyu ben soktum
***Limuzin bol para süpermodeller hem popüler hem sansasyonel bence boşta kalsın hımm
***Sizi bilmem bence fazlam akıldır hadi kalkta bak lan nerede kaldı bak nam şöhret ve şan
***Ölümün önüne geçmek olmaz yo isyan ancak buna kalp dayanmaz ancak farkına varmak gerekir herhangi bir suçlu aranmaz!
***Siyah çiçekler çoksa eğer korkun ölümün günüdür.
Geri: Mükemmel sanatçıların şarkılarında nickler
PayLaşım için teşekkürler knqy...
VioLeT- Mesaj Sayısı : 40
1 sayfadaki 1 sayfası