Benim hikayem
1 sayfadaki 1 sayfası
Benim hikayem
Kesinlikle gerçek bu anlatacaklarım benim yaşadıklarım hani derler ya anlatsam roman olur diye bende anlatmak istedim.Ben 17 yaşındayım İstanbulda bir sevgilim var bi de bulunduğum şehirde pek de sevgili sayılmayız burdakiyle yani o benim istnbuldaki sevgilimi biliyor ve buna nasıl katlanıyor bilmiyorum ama katlanıyor işte...
9 aydır birlikteyim ikisiyle de ama kimi seviyorsunuz derseniz İstanbuldakini seviyorum ama size buradakinin yaptıklarını anlatayım bn burada anadolu lisesine gidiyorum okulun duvarına polislere yakalanarak da olsa aşığım sana yazdı ve o gün babası bunu evden attı dışarda yattı bna bunu söylediğinde banane ne yapabilirm ddm ve bn sıcak yatağımda uyurken o soğukta dışarda yattı.İstanbuldaki sevgilimle kavga ettiğimde hep buna anlatarak omzunda ağladım...
Eski bi sevgilim beni öldürmekle tehdit etti ve ben istanbuldaki sevgilime zarar gelsin istemedim ve buradakinin adını ve numarasını verdim o da gelip onu öldürürcesine dövdü.Ama o hiç pişman olmadı ve bunu hiç dile getirmedi bana hastayım dediğinde her seferinde banane dedim ama ben ona hastayım dediğimde her sefereinde ağladı.
Bna yazdığı bi kaç şiir
Görünüşe aldanma kandırıcı olabilir
Zenginliğe aldanma yok olup gidebilir
Seni güldüren birini seç
Çünkü karanlık bi günü aydınlatan tek şey masum bi gülücüktür
Seni güldüren birini bul
Biliyosun ki senin kalbini yalnız ben güldürmüyorum
biz yazın buluşmuştuk bi ara onunla deniz kıyısında bna bnu yazmış
Şimdi hangi göğün altında ve hangi deniz kıyısında duruyorsan bekle
Maviliklere yükledim aşkımı sana gönderiyorum
Ne olur kabul et
Çünkü ben maviyi sende buldum
Ne olur başka yalanlarla kandırma beni
az önce msj attm ona bna yazdığın şiirleri gönder diye o da ne o yoksa İstanbuldakine mi göndercen dedi ve biz onunla sürekli diğer sevgilimi konuşuyoruz.Çok büyük çıkmaza girdim bundan ders alın ve sakın 2 kişyle çıkmayın birini bıraksam diğerinin hayatı mahvolur
Eminim herkes beni vicdansız olarak görüyordur ama elimde değil ikisinden de kopamıyorum
9 aydır birlikteyim ikisiyle de ama kimi seviyorsunuz derseniz İstanbuldakini seviyorum ama size buradakinin yaptıklarını anlatayım bn burada anadolu lisesine gidiyorum okulun duvarına polislere yakalanarak da olsa aşığım sana yazdı ve o gün babası bunu evden attı dışarda yattı bna bunu söylediğinde banane ne yapabilirm ddm ve bn sıcak yatağımda uyurken o soğukta dışarda yattı.İstanbuldaki sevgilimle kavga ettiğimde hep buna anlatarak omzunda ağladım...
Eski bi sevgilim beni öldürmekle tehdit etti ve ben istanbuldaki sevgilime zarar gelsin istemedim ve buradakinin adını ve numarasını verdim o da gelip onu öldürürcesine dövdü.Ama o hiç pişman olmadı ve bunu hiç dile getirmedi bana hastayım dediğinde her seferinde banane dedim ama ben ona hastayım dediğimde her sefereinde ağladı.
Bna yazdığı bi kaç şiir
Görünüşe aldanma kandırıcı olabilir
Zenginliğe aldanma yok olup gidebilir
Seni güldüren birini seç
Çünkü karanlık bi günü aydınlatan tek şey masum bi gülücüktür
Seni güldüren birini bul
Biliyosun ki senin kalbini yalnız ben güldürmüyorum
biz yazın buluşmuştuk bi ara onunla deniz kıyısında bna bnu yazmış
Şimdi hangi göğün altında ve hangi deniz kıyısında duruyorsan bekle
Maviliklere yükledim aşkımı sana gönderiyorum
Ne olur kabul et
Çünkü ben maviyi sende buldum
Ne olur başka yalanlarla kandırma beni
az önce msj attm ona bna yazdığın şiirleri gönder diye o da ne o yoksa İstanbuldakine mi göndercen dedi ve biz onunla sürekli diğer sevgilimi konuşuyoruz.Çok büyük çıkmaza girdim bundan ders alın ve sakın 2 kişyle çıkmayın birini bıraksam diğerinin hayatı mahvolur
Eminim herkes beni vicdansız olarak görüyordur ama elimde değil ikisinden de kopamıyorum
RuHcöpLüü- Mesaj Sayısı : 251
1 sayfadaki 1 sayfası