TatLı FoRum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni bir aşk hikayesi

Yeni bir aşk hikayesi Empty Yeni bir aşk hikayesi

Mesaj  RuHcöpLüü C.tesi Tem. 05, 2008 4:17 pm

ben askimla tanistigimda 17 yasindaydim suanda 20 yasindayim ayni okuldaydik okul acildiginda ben 2 hafta sonra gittim okula. gittigimda sinifin onundeydi oda utangacti bende ondan daha beter ondan bir slm bile veremedik birbirimize neyse hoca geldi sinifa girdik ben yeni geldigim icin hoca beni sinifa tanistiriyordu bana sen turkmusun bile soramadi hocaya sordu kiz turkmu diye (bu arada ben ingiltereden yaziyorum) neyse hocada sen sorsana dedikten sonra bana sordu oyle konusmaya basladik.aradan bir kac hafta gectikten sonra bu gene utandigindan numaramida isteyemedigi icin bahaneler uydurmaya basladi bana diyor " belki bir gun ben okula gelemem belki sen gelemen hocaya demeni rica ederim oyuzden numarani verki sana dediigmde sende hocaya diyebilirsin" diyerek numarami istiyebildi her gece msjlasmaya basladik msjlarin ardi arkasi kesilmiyordu 10/10.05 bana nihayet acilabildi teklif etti tabiki naz olcak ya benimki bende hemen kabul etmedim bide pazartesi gunu okulda yuzume karsi diyeceksin dedim oda ben "telde zor dedim yuzune karsi nasil diyecem" dedi neyse pazartesi geldi sabah 8 de anlastik kantinde bulusacagiz sabah 8 oldu bulustuk ve 9 da dersimiz basliyacak ama halen bizimki bana yuzume karsi diyemedi saat 8.30 oldu halen bekliyorum ki desin neyse tam kalkicagimiz zaman diyebildi ve cikmaya basladik bana donmus "teklifimi kabul edecektinde neden bana bukadar aci cektirdin" dedi benimkide naz olcak ya. biz cikmaya basladik okulda kimseye demedigimiz icin el ele dolasamiyoruz yan yana oturamiyoruz ama bakismalarimizdan bir kac arkadas anladi ve anladiktan sonra herkes ogrendi... bir cok kez kavgalar ettik bir kac kez ayrildik ama suanda halen beraberiz 3 sene olcak cok ciddi dusunuyoruz okulumun bitmesine 2 sene kaldi bittikten sonra hemen evlenmeyi dusunuyoruz. benim babamdan baska herkes biliyor ailemden, onunda sulalesi biliyor beni cok seviyorlar annesi gil.. her hafta onlara gidiyorum annesi babasiyla oturuyoruz bir hafta gitmesem ikinci hafta gittigimde nerelerdesin sen diyorlar cok seviyorlar beni bende onlari cok seviyorum cok iyi insanlar benim annemde askimi cok seviyor. cok iyi bir insan yuce rabbime her gece sukur ediyorum oyle bir insani karsima cikardigi icin. bana karsi cok durust biri nereye gitse bana diyor benden rica ederek izin aliyor. onun yapma dedigi seyleri yapmiyorum tabiki oda yapmiyor. zaten karsilikli saygi sevgi ask ve GUVEN olduktan sonra gozun arkada kalmaz. bir yerede gitse acaba gercekten dogrumu soyluyor diye dusunmezsin guven olduktan sonra. zaten bir askta guven olmazsa her zaman aklinda bir soru isareti oluyor nerde ne yapiyor dogrumu soyluyor felan diye. oyuzden bizde de hepsi oldugu icin bizim iliskimiz bukadar uzun surdu ve insallah da surecek.bazen askimla kavga da etsek ama birbirmizden kopamiyoruz sesimizi duymadan yapamiyoruz ikimizde calisiyoruz suanda benim izin gunumle onun izin gunu bir dusmuyor o yuzden 1 aydir goremyioruz birbirimizi ama biliyoruzki kalbimiz birdir oda bensiz yapamaz bende onsuz yapamam. onunla ciktigim sene bir cok yerlere gittik gitmedigmiz yer kalmadi onunla ingilterenin altinin ustune getirdik suanda da o firsatimiz yok yapamiyoruz ama ilerki gunlerde yuce rabbim biliyorumki o gunleri bize yasatacaktir insallah. aramizda soz yuzzugu felan takiyoruz onun annesi gille benim annem biliyor sozlu oldugumuzu ama daha aileler bile tanistirmadik bu sene dusunuyoruz ailelerimizi tanistirmayi insallah o gunude gorruz.

biraz uzun yazdim kusura bakmayin ama sizlerle paylasmak istedim
RuHcöpLüü
RuHcöpLüü

- Similar topics