TatLı FoRum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Harry Kewell

Harry Kewell Empty Harry Kewell

Mesaj  RuHcöpLüü Paz Tem. 06, 2008 1:54 pm

Ada´da 'Oz Büyücüsü' lakabıyla tanınan Avustralyalı yıldız dün Galatasaray macerasına resmen başladı. 2 yıllık imzayı atan Kewell, "Geçmişi geride bıraktım. Şimdi, birbirine çok bağlı bir ailenin üyesiyim" yorumunu yaptı.
6.7.2008

Menacerine inat imzaladı!
O, Avustralya’da bir futbol kahramanı... O, profesyonel kariyeri boyunca forma giydiği İngiltere’de ‘Oz Büyücüsü’ olarak anıldı... O, gerçek bir futbol sihirbazı.. Ve O, artık bir Aslan... Harry Kewell’dan bahsediyoruz. Haldun Üstünel-Adnan Sezgin ikilisinin çok gizli bir operasyonla Galatasaray’a kazandırdığı Dünya yıldızı, “Henüz anlaşmadık” diyen menacerine inat, dün Florya’da 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

‘Keyif almak istiyorum’
19 numaralı Galatasaray formasıyla poz verirken mutluluğu gözlerinden okunan Kewell, soruları yanıtlarken de ilginç ifadeler kullandı: “Önümdeki seçeneklere baktım ve Galatasaray’ın benim için en çekici teklifi yaptığına karar verdim. Türk Futbolu’nu biliyordum. Türkiye’nin Euro 2008’deki başarısı da beni etkiledi. Teknik direktörle konuştum. Her şeyden önce oynadığım futboldan keyif almak istiyorum. Bunu burada yapacağıma inanıyorum.”

‘Karşılama harikaydı...’
“Liverpool'da her türlü imkâna sahiptim. Fakat bazı şeyleri değiştirmem ve geçmişi geride bırakmam gerekiyordu. Geçen sezon Ada’da birkaç maçta oynadım. Ancak Milli Takım’da hep vardım ve her şey yolundaydı. Şu an çok iyiyim. Taraftarların karşılama töreni çok güzeldi. Duygularımı, sözcüklerle anlatmam mümkün değil. Daha önce Türkiye’de taraftarların takımlarına nasıl bağlı olduklarını görmüştüm. Şimdi bunun içinde bulunmak güzel.”

Arda Turan kesin kalıyor
Harry Kewell duygularını bu sözlerle ifade ederken, Galatasaray taraftarlarını çok yakından ilgilendiren bir soru işareti de dün yanıt buldu. Kewell’ın alınması sonrasında Arda Turan’ın satılabileceği korkusunu yaşayan Sarı-Kırmızılılar’a teknik direktör Michael Skibbe ve Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin’den garanti geldi: “Kewell, Arda’nın yerine değil; Kewell, Arda ile birlikte oynamak için burada...”

Check-Up yapıldı!
İki ciddi sakatlık atlatan Kewell; dahiliye, cerrahi, kardiyoloji, KBB, ortopedi muayenelerinden geçti, röntgenleri çekildi, eko ve efor testlerine tabi tutuldu, sağlam çıktı.
RuHcöpLüü
RuHcöpLüü

- Similar topics